Κειμενογραφία

TOP IDEAS

Τι είναι το Copywriting

Το Copywriting (Κειμενογραφία) είναι η τεχνική ή καλύτερα η τέχνη να γράφεις πειστικά μηνύματα που ωθούν τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση (να αγοράσουν κάτι, να ρωτήσουν για μια υπηρεσία, να κατεβάσουν ένα app klp.)

Υπάρχει παντού γύρω μας: τηλεόραση, διαφημίσεις, συσκευασίες προϊόντων, περιοδικά, άρθρα κλπ. Το copywriting -ή αλλιώς κειμενογραφία- είναι απαραίτητο συστατικό κάθε στρατηγικής marketing.

TOP IDEAS

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος του Copywriting εξαρτάται από τον ανταγωνισμό στον τομέα που δραστηριοποιείσαι, το είδος κειμενογραφλιας που θα χρειαστείς και τους στόχους που θα θέσεις για την αναγνωρισιμότητα και τα έσοδα της επιχείρησης σου.

Online Copywriting

Marketing Copywriting

Συγγραφή κειμένου που χρησιμοποιείται σε email, διαφημίσεις, social media κλπ..

Creative Copywriting

Ένας Creative Copywriter μπορεί να πει μια ιστορία για τα προϊόντα ή την εταιρεία σου με τρόπο μοναδικό διαφοροποιώντας σε από τον ανταγωνισμό.

Seo
Copywriting

To Search Engine Optimization Content Writing, επικεντρώνεται στη δημιουργία περιεχομένου που θα κατέχει υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google).

Technical Copywriting

Αυτό το είδος επικεντρώνεται λιγότερο στη πραγματοποίηση πωλήσεων και περισσότερο στην παροχή πληροφοριών στον καταναλωτή.

Τις περισσότερες φορές σχετίζεται άμεσα με το SEO Copywriting.

Address:

66 Broklyn Street, New York

Email:

info@neo-web.gr

Open Hours:

Mon-Sat: 9am - 6pm